Domain vásárlás online-piactérről

domains domain vegzodes tld vasarlas buy online piacter aukcio webshop vetel licit domain vásárlás

A domain vásárlás megoldható a domain-aukciós portálokon kívűl is?

Igen: Domain vásárlás online piactérről!

Ráadásul ez egy eddig nem annyira ismert területe a domain nevek értékesítésének.

A domain nevek világában rendszerint a különböző aukciós oldalak szolgálnak a webcímek értékesítésére. A legismertebb talán a SEDO, valamint újult erőre kapva népszerű továbbá a NameJet is. Az egyes domain-aukciós portálok előre kötött százalékot kérnek az értékesítésből, míg az általunk ismert egyéb aukciós portálok rendszerint jobb feltételekkel lehetnek partnereink!

Megnéztünk két magyar és két külföldi szolgáltatót, kinél érhető el a domain vásárlás opció.

Ebay.com
A világ talán legnépszerűbb online aukciós oldala. Érdekesség képen ha rákeresünk a “domain name”-re, akkor rengeteg ajánlatot találhatunk.
domain vasarlas aukcios oldalon 01

AliExpress.com
Az ázsiai bázisú és egyre népszerűbb aukciós oldal Nem folytat domain név értékesítést a piacterén!

Vatera.hu
A talán legrégebbinek mondható magyar online “adok-veszek” portál engedélyezi a domain nevek árusítását. Nem csak .hu-s végződésű domain nevek vannak a kínálatban, nemzetközi TLD-k-ből is bőven válogathatunk.
domain vasarlas aukcios oldalon 02

Jófogás.hu
A jófogás feületén is rákereshetünk bátran a “domain name” kifejezésre, találni fogunk bérbe vehető és eladó domain neveket is.
domain vasarlas aukcios oldalon 03

+1 Amazon.com
Az Amazon oldala rengeteg nyomtatott és digitális formában is elérhető könyvet árul, mely a domain piacról, eladásról, törvényekről szól! Érdemes szemezgetni a kínálatban, a domain vásárlás témakörében is több hasznos könyvet találhatunk!

Akár magyar, akár nemzetközi végződést szeretnénk vásárolni: érdemes ezt az opciót is fenntartani magunknak ha egy domain nevünket el szeretnénk adni, vagy éppen újat akarunk vásárolni valakitől!

Domain aukciós oldalról - jófodás.hu , vatera.hu , amazon.com vagy ebay.com esetleg aliexpress.com

Szólj hozzá a Facebook-al!


Nem lehet hozzászólni.